Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Vandaag geen vluchten.
24-6-2017
 
Zoals verwacht vandaag geen vitesse en dagfond vlucht...

Zoals verwacht vandaag geen vitesse en dagfond vlucht voor afdeling 10. Wat ik persoonlijk wel erg jammer vind is dat ze terug gaan naar Tilburg. Dus de vitesse als ook de dagfond duiven worden morgen gelost te Tilburg. Nu staan de vitesse duiven nog in Heusden Zolder, maar ook die komen dichterbij. Je zult je maar specialiceren op de dagfond. Dan is dit natuurlijk een drama. Twee weken van voorbereiding en dan op zaterdagochtend al lezen dat ze terug komen naar Tilburg. Afdeling 11 blijft als ik het goed heb gezien staan in Frankrijk. Lijkt mij ook verstandig. Overigens heb ik ook wel eens dagfondvluchten op maandag meegemaakt. Heeft niet de voorkeur maar het is in ieder geval een dagfond vlucht.

Afdeling 10 zuid gaat naar Duffel. Waarom noord dan naar Tilburg komt is voor mij een raadsel. Had er dan nog een mooie grote lossing van gemaakt. Hebben we toch nog iets.

Gisteren zijn de duiven in Ruffec wel gelost en deze komen volgens mij goed af. Om 09.15 heef Koopman al 16 van de 20 thuis en dat is heel knap. Vind het zelf wel bijzonder dat ze zo goed komen met dit weer. Clubgenoot Henk Christerus klokte vanacht om 01.41 uur zijn eerste duif. Deze pakt zoals het nu lijkt een mooie 2e NPO en een 3e Nationaal. Super Henk!

Ook is de ZLU vlucht vanuit Mont de Marsan vanmorgen gelost. Ben benieuwd hoe dat gaat verlopen.

Maar goed, het is niet anders en elk nadeel heeft zijn voordeel. Vandaag dus alle tijd om de hokken weer eens goed schoon te maken. Geen leuke klus maar het resultaat vanavond maakt veel goed.

 

 

 

< Terug