Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Ledenraad NPO en Nationaal Vliegprogramma.
31-10-2017
 
Zaterdag 4 november wordt het Nationaal Vliegprogramma...

Zaterdag 4 november wordt het Nationaal Vliegprogramma besproken binnen de ledenraad NPO. Afgevaardigden van de (ik meen 10) afdelingen gaan dan voor of tegen het vliegprogramma stemmen.

Om te achterhalen wat onze kiesmannen gaan stemmen heb ik getracht contact te krijgen met het bestuur afdeling 10. Helaas beantwoorden zij niet de nette mail die ik heb gestuurd en blijft het voor ons als leden gissen.  Zeer slechte zaak als je het mij vraagt.

Ik heb wel een vermoeden. Afdeling 10 gaat voor dit programma stemmen. Vorig jaar is namelijk afgesproken (wens overgrote deel van de leden) om de NPO te volgen in haar ingeslagen weg. Zou betekenen dat we een aantal prachtige sector vluchten krijgen in 2018 en dat er met beleid wordt omgegaan met de centen van de leden en dat we in ieder geval bij een aantal vluchten efficient gaan werken. Dat gaat de goede kant op zo.

Het eigen hok:

Hier wordt volop geklust. Elk jaar denk ik weer wat verbeteringen te kunnen doorvoeren. Omdat ik niet zo handig ben duurt het allemaal wel vrij lang. Wat een handige type in een paar dagen doet, duurt bij mij al snel een aantal weken. Is niet erg, maar voordat je het weet is het januari en moet er gekoppeld worden. We gaan zien hoe ver wij dan zijn.

Het bonnen verkoop seizoen is ook weer volop aan de gang. Een bonnetje van mij is te vinden bij:

http://www.bonnenverkoop2017.nl/

Hier vind je ook bonnen van o.a Eijerkamp, Meijer te Eenrum, Gebr. Atema, Bodde, Berghuis enz. Een te groot aantal liefhebbers om allemaal te benoemen. Mooie kans voor versterking van uw hok!

 

 

 

< Terug