Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Weer een lekker weekendje.
19-11-2017
 
Op dit moment geen duivenvluchten, maar dat is maar...

Op dit moment geen duivenvluchten, maar dat is maar beter ook. Zo is het vrijdag en zo is het ook weer zondagavond. Druk, druk, druk met van alles en nog wat. Er wordt nog steeds geklust in de hokken. Deze week denk ik afdeling nummero twee (van de vijf) klaar te krijgen. Schiet niet op maar dan komt dus door alle andere activiteiten.

Gisterochtend wederom een aantal voetbalwedstrijden bezocht. Het volleyballen moest ik helaas laten schieten want er stond een prijsuitreiking van afdeling 10 op het programma. Ik hoop hier nog wat foto's van te vinden, maar ik moet zeggen dat op het ereschavot staan niet helemaal mijn ding is. Een aantal keren moest ik het schavot beklimmen wat natuurlijk een hele eer is maar van zoveel aandacht word ik verlegen. Was weer een gezellig gebeuren overigens. Ook heerlijk gegeten in Grolloo. Het stampot buffet was van grote klasse!

Vanmorgen alweer vroeg op pad met de middelste. Hij had een mountainbike wedstrijd in Marum (ICW Noord). Omdat hij de eerste twee wedstrijden niet had meegedaan moest hij als laastste (22e) starten. Uiteindelijk na een hele zware wedstrijd kwam hij als 2e over de finish. Helemaal mooi als je het niet verwacht natuurlijk.

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/Otto%2019-11-2017_4363.JPG

De sponsoren staan inmiddels in de rij!

Met de duiven gaat het allemaal prima. Zitten hier nog te veel en ben druk aan het selecteren op papier. Voor de rest niet veel bijzonderheden. Ze kunnen nog elke dag naar buiten als ze zin hebben (maar die zin wordt steeds minder).

 

 

< Terug