Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Doelen 2017 bereikt?
31-12-2017
 
De laatste dag van 2017 en dan is het...

De laatste dag van 2017 en dan is het tijd om even het afgelopen jaar door te nemen. Wat waren mij doelen en heb ik die bereikt?

Wat waren de doelen voor het afgelopen jaar:

Top vijf hokkampioenschap onaangewezen op de midfond en dagfond in Rayon 1 afdeling 10.

Teletekst op een dagfond vlucht (afd. 10 Noord)

Kan dus zeggen dat ik niet al mijn doelen heb gehaald. Op de midfond wel 1e Midfond hok onaagewezen in rayon 1 en 2e Midfond hok aangewezen, maar op de dagfond heb ik afgelopen jaar niet aan alle vluchten deelgenomen. Oorzaak hiervoor was de dramatische eerste dagfond vlucht. Hierdoor was het dagfond seizoen vrijwel direct op een mislukking uitgelopen.

Boven verwachting (maar wat geen doel op zich was) was het presteren op de vitesse. Doe je alle moeite om de duiven vooral niet top te krijgen omdat je later in het seizoen graag wil pieken, gaat het direct super. Mooie kers op de taart het 2e Nationaal hokkampioenschap aangewezen. Ook was ik zeer tevreden over het presteren van de jonge duiven. Op de laatste vlucht nog een mooie 6e NPO op Quievrain. En dat was een pittige vluchte wat het helemaal bijzonder maakt. Kortom zeer tevreden en boven verwachting gepresteerd.

En dan de doelen voor 2018.

Tja wat zal ik zeggen. Echt goed heb ik er nog niet over nagedacht. Zoals het nu  lijkt ga ik mij met de duivinnen (24 stuks) richten op de vitesse en midfond vluchten. De doffers wil ik inspelen op de vitesse en dan om de week gaan spelen op de dagfond. Eens kijken of mij dit gaat lukken. Het jonge duiven spel laat ik schieten. De jonge duiven speel ik op de natour en taartvluchten.

Kortom: ik ben over een jaar tevreden als ik bij de eerste vijf hokkampioenschappen sta in rayon 1 afdeling 10 op de vitesse, midfond en dagfond. Mooie uitdaging lijkt mij.

 

 

 

 

< Terug