Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Stand van zaken zondag 28 januari 2018.
28-1-2018
 
Zo. De afgelopen weken druk bezig geweest met...

Zo. De afgelopen weken drug bezig geweest met van alles en nog wat. Vooral het wedstrijd fietsen van mijn zoon heeft heel veel tijd gekost. Ging super goed en dan is het natuurlijk ook leuk om te doen. Zelf zo nu en dan ook weer op de fiets geklommen om samen kilometers te maken. Mooi meegenomen dat je dan ook wat fitter wordt.

In totaal 11 wedstrijden gefietst en 3 hiervan gewonnen. Helemaal mooi omdat het maar een bijsport is want meneer doet aan voetbal. En dat is lastig te combineren. Nu komt het. Vorige week zei meneer dat hij eigenlijk ook wel landelijke wedstrijden wil gaan fietsen. Dus vrijwel elke zaterdag aan de bak. Van Limburg tot aan Friesland. En je voelt hem aankomen. Dat gaat niet samen met het voetbal en de duivensport.

Afgesproken dat hij in maart tijdens de eerste landelijke wedstrijd gaat kijken waar hij staat. Fietst hij in de middenmoot of achterin dan gaan we hier niet mee door. Fietst hij wel bij de eersten dan kunnen de duiven weg. Nu is het al lastig te combineren met het werk e.d. maar dan is het simpelweg niet meer te doen. Dus in maart weten wij meer.

Dan de duiven. Wij zijn nu twee weken na het koppelen en het verloopt hier best wel goed. Kan altijd beter en zonder problemen verloopt het niet helemaal, maar vorig jaar verliep het minder goed volgens mij.

Afgelopen week nog even naar het rayon overleg geweest. Bijgepraat over zaken die spelen landelijk en in de regio. Ook was er een presentatie die ging over het lossen (van de eerste vluchten) vanuit oostelijke richting en dan draaiende naar het zuiden. Altijd goed dat men kijkt naar mogelijkheiden. Ook de feetback vanuit de leden was goed. Kijken of dit verder uit te werken is met afdeling 11 lijkt mij. Grote vraag voor mij blijft. Waarom heeft men in het verleden gelost uit het oosten en is men daar mee gestopt? Deze vraag kwam bij mij naar boven toen ik naar huis reed. Wie weet het antwoord?

 

< Terug