Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Het seizoen staat voor de deur.
25-3-2018
 
Voordat je het weet is het seizoen...

Voordat je het weet is het seizoen weer begonnen en rijd je elk weekend weer meerdere malen naar het clubgebouw. De oude duiven heb ik nu zo'n acht keer los gehad en vooral de duivinnen trekken er hard aan. In mijn beleving te hard en dat is dan ook reden om ze vandaag en morgen niet los te laten. Lekker rust samen met manlief.

De doffers vliegen veel minder fanatiek. Wel beter dan vorig jaar en het overwennen van de jaarlingen ging dit jaar ook super. Zowel de dames als ook de heren zijn direct de eerste keer de juiste afdeling binnen gegaan. Geen gedoe met stijfkoppen die steeds het jonge duiven hok in willen. Heerlijk.

Afgelopen vrijdag ben ik naar de verkoop (meest jongen en enkele bonnen) van PV de Griffioen geweest. Mega drukte en een prima verkoop. Zaten een aantal hele mooie schenkingen tussen en die trekken het gemiddelde flink omhoog. Het clubgebouw was opgeknapt en dat gaf een frisse indruk. Tijdens de pauze ben ik vertrokken want het is ook wel eens lekker om 's avonds even op de bank te zitten. Elke avond op pad is niet mijn hobby.

Met de jonge duiven gaat het prima. Inmiddels heb ik er een 70 zitten en dat is meer dan verwacht. De kweek is erg goed verlopen. De jongen zijn nog niet los geweest. Ik denk volgende week. Komend weekend eerst maar eens een keer of twee met de oude duiven op stap. Het seizoen staat voor de deur!

 

 

< Terug