Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Facebook en andere zaken.
6-2-2019
 
De afgelopen tijd heb ik mij vreselijk...

De afgelopen tijd heb ik mij vreselijk lopen irriteren aan sommige personen op facebook. Zo'n anderhalf jaar geleden had ik besloten om een account aan te maken gerelateerd aan de duivensport. Leuk idee en ook een ideale manier om contacten te leggen en elkaar te informeren. Toch viel het mij op dat er ook veel gezeur en gezanik voorbij kwam en dat vrijwel over elk besluit dat werd genomen (als het nu het NPO of afdelingsbestuur is) onderwerp was van discussie. Een tip. Lees ze niet en ga er niet op in. Zelf raakte ik dusdanig geirriteerd door sommige personen die werkelijk overal tegen aan lopen te schoppen dat ik mijn (duiven)account maar heb verwijderd. Merk wel dat ik minder mee krijg, maar dat kan ook heerlijk zijn. Het is maar net hoe je het bekijkt. Prive heb ik nog wel een facebook account maar deze wil ik duiven vrij houden. Hierop volg ik met name sport activiteiten.

Dan over duiven. Inmiddels komen de eerste eitjes uit en zijn de kweekduiven bezig met hun tweede leg. Over een aantal dagen kan ik de eitjes schouwen en hoop ik dat er wat meer eieren bevrucht zijn dan dat het geval was bij de eerste ronde. Helaas wel enkele vechtpartijen gehad bij de vliegduiven afgelopen week waardoor en nog een aantal eitjes zijn gesneuveld. Voor de rest is het rustig. Ik moet langzamerhand bezig met het schoonmaken van de spoetnikken e.d. Ook zijn mijn antennes nog niet opgeruimd. Loop een beetje achter in mijn jaarlijkse schema.

Nog leuk om te vermelden is dat wij gezinsuitbreiding hebben. Een diensthond die gaat genieten van haar oude dag is naar Appelscha gekomen. De eerste dagen was ze wat onrustig en zat ze nog volop in haar werkmodus, maar inmiddels begint ze volop te genieten van haar nieuwe leventje. Met een beetje geluk kunnen wij haar nog vier/vijf mooie jaren bezorgen.

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/IMG_0310_1381.JPG

< Terug