Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Eerste korte traningsvlucht zit er op.
31-3-2019
 
De afgelopen weken de duiven zo nu en dan...

De afgelopen weken de duiven zo nu en dan los kunnen hebben. De dagen waren nog te kort om na werktijd zowel de doffers als ook de duivinnen los te kunnen hebben. Gelukkig wordt dat nu beter door de zomertijd.

Vandaag toch maar even de duiven voor een kort vluchtje zo'n tien kilometer weggebracht. Ze zijn nog lang niet in goede doen, maar over twee weken begint het seizoen al. Veel tijd hebben wij dus niet meer. Omdat ook de internationale fiets wedstrijden van mijn zoon zijn begonnen is het passen en meten als het om de duiven verzorging gaat. Ook komend weekend staat er een wedstrijd op het programma. Deze is in Belgie en dus kost mij dat twee dagen waarbij de duiven minimaal verzorgd kunnen worden. Gelukkig helpt mijn broer mij veel want anders was het echt niet te doen.

Gistermiddag op de terugreis in Duitslang ben ik nog aangereden in de file. Op zich een klein tikje op de fietsendrager, maar de hele boel was krom. Zelf heb ik wat last van de nek. Maar even zien hoe dat zich ontwikkelt de komende dagen.

< Terug