Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Zaterdag 15 juni 2019. Midfond Rethel.
15-6-2019
 
Vandaag staat er een midfond vlucht vanuit Rethel op het programma. Afstand...

Vandaag staat er een midfond vlucht vanuit Rethel op het programma. Afstand voor mijn duiven 406 km. Deze week zijn de doffers thuis gebleven. Dit omdat zij niet 100% fit zijn. De dames zijn zoals het lijkt wel gezond en vandaar de keuze gemaakt om deze in te korven. In totaal 19 duivinnen in de strijd.

Deze en de komende vluchten waarbij gelost wordt in gezamenlijkheid (afdelingen 10 en 11) zijn voor mij de motivatie om door te gaan met de duivensport. Ik hoop op een net zo'n mooie spreiding als afgelopen weekend op Sens. De eerste duif in de sector viel toen in Hoogezand en de tweede duif viel in EE. Hoe mooi wil je het hebben.

Afgelopen week niet de tijd gehad om mijn site bij te werken. Dit zou kunnen betekenen dat ik met de site ga stoppen. Ik zie een afname van het aantal bezoekers en het ontbreekt mij simpelweg aan tijd. Vandaag staat er ook weer een voetbal toernooi op het programma en tussendoor moet de mountainbike ook nog even voor een grote beurt weggebracht worden. Morgen staat er nl weer een Nationale wedstrijd op het programma.

Inmiddels is bekend dat de duiven zijn gelost om 12.40 uur met een zw wind. Hoe verder naar het noorden de duiven komen hoe meer de wind west en noordwest wordt.. Eind van de middag kan ik de dames verwachten.

De aankomsten:

Update 13.15 uur. Het kan verkeren. Lees je op twitter dat ze los gaan. Later staat dat er toch wordt uitgesteld naar morgen.

Prima. Morgen weer een dag.

 

 

 

 

< Terug