Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Stand van zaken zondag 8 december 2019.
8-12-2019
 
Veel drukte de laatste dagen. Gisteren het Fuid Festival...

Veel drukte de laatste dagen. Gisteren was ik bij het Fuid Festival te Ureterp (afdeling 11) waarbij alle kampioenen in het zonnetje werden gezet. Voor mij de eerste keer dat ik hierbij aanwezig was en ik moet zeggen het is een prachtig evenement. Ondertussen was mijn jongste zoon aan het tennissen in Leeuwarden dus tussen alle activiteiten door de familie app in de gaten gehouden om te volgen hoe meneer presteerde.

Omdat hij had gewonnen ging vanmorgen de wekker weer vroeg. Mijn vrouw en de jonge man wederom naar Leeuwarden en ik was zo gek om met een aantal broers en kennissen te gaan mountainbiken. Toen ik bij de afgesproken plek aan kwam schrok ik wel even. Staat er een Olympisch kampioen op de 10 km lange baan. Omdat ik zelf maar een prutser ben werd ik daar wel even nerveus van. Gelukkig fietste hij met ingeknepen remmen en kon ik goed volgen. Leuke ochtend zo.

Ondertussen dus de jongste druk aan het tennissen. De halve finale werd gewonnen en toen was het wachten op de finale. Omdat er flink veel tijd tussen zat is meneer even naar de Mac Donalds geweest. Dan is wel humor vind ik. Uiteindelijk aan het eind van de middag de finale. Na een spannende wedstrijd wist hij het kampioenschap veilig te stellen en kon hij trots de bekers in ontvangst nemen. Prachtig!

En de duvien? Die mogen de hele dag nog naar buiten (maken ze weinig gebruik van) en voor de rest zie ik ze weinig. Soms heb ik een paar uurtjes tijd om het hok even goed te poetsen en als alles mee zit dan heb ik eind komende week de hokken van de doffers en duivinnen weer mooi schoon.

 

< Terug