Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Stand van zaken zaterdag 7 maart 2020.
7-3-2020
 
Een relatief lange tijd geen stukjes kunnen...

Een relatief lange tijd geen stukjes kunnen plaatsen op de site. Reden: geen tijd. Verschrikkelijk drukke tijden achter de rug zowel op het werk als prive. Afgelopen week heb ik een aantal dagen vrij moeten nemen omdat ik geen idee had hoe ik de boel op orde moest krijgen. Gelukkig veel kunnen doen en ik merk dat ik de boel weer wat onder controle krijg.

Deze site gaan m.n. over duiven vandaar even een update hoe de vlag er bij hangt hier in Appelscha. De duivinnen zijn inmiddels een aantal keren (drie om precies te zijn) naar buiten geweest. Geen groot succes want de jaarling dames willen constant binnen lopen in het jonge duiven hok. Sommige hebben drie nachten buiten gezeten. De doffers zijn nog niet los geweest. Waarschijnlijk morgen, maar omdat er ook een fietswedstrijd is in Wageningen is het nog maar de vraag of dit gaat lukken. Toch zullen ze naar buiten moeten de komende tijd want de tijd begint te dringen.

Afgelopen woensdag naar Marien geweest voor de periodieke controle. Ook dit keer waren gezond.

De afgelopen dagen veel duivenmelkers over de vloer gehad i.v.m. de geschonken bonnen. Nog een aantal liefhebbers moet ik de komende weken bedienen en dan is ook dat achter de rug. Weet wel dat ik volgende jaar minder bonnen ga schenken. De bedoeling is dat er ook minder jongen gekweekt gaan worden in 2021, maar tot die tijd kan er nog veel veranderen.

We gaan het zien.

< Terug