Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Gekoppeld
17-1-2021
 
De afgelopen twee weken heerlijk genoten van mijn...

De afgelopen twee weken genoten van mijn verlof. Deze twee weken mooi wat zaken kunnen doen in en om huis en de duiven gekoppeld. Een klus waar ik niet zo naar uit kijk om eerlijk te zijn.

Het koppelen verliep in principe best wel goed, maar zoals elk jaar zijn er een aantal duiven die graag in een andere nestbak willen verblijven. Dit komt wellicht ook door het vele omkoppelen waarbij (sommige) graag terug willen naar hun oude bak. Nu las ik ergens op een site dat je deze duiven wel kunt opruimen omdat deze dom zouden zijn. Laat de twee grootste probleemgevallen dit jaar nu net mijn beste vliegduif zijn en mijn beste kweekduivin. Maar goed, de aanhouder zal winnen en uiteindelijk zullen ook deze twee duiven zich gewonnen geven.

Daarnaast ben ik met de site bezig geweest. M.n. de vaste stukken tekst bijgewerkt en de foto's verwijderd van de duiven die ik niet meer heb. De komende weken zullen er nog meer zaken bijgewerkt moeten worden. Maar even kijken of ik hier tijd voor vrij kan maken. Het werk begint morgen weer en ook zijn wij bezig met de voorbereidingen voor de ALV voorjaar 2021 van de afdeling. Hierin gaat altijd veel tijd zitten. Dat zijn van die momenten dat je dus vooral bezig bent voor een ander en je eigen zaken naar de achtergrond verdwijnen. Maar, gelukkig weet je dat je inzet wordt gewaardeerd. Haha.

< Terug