Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Zaterdag 11 september 2021
11-9-2021
 
De laatste reguliere vlucht van 2021.

Vandaag (als ze los komen) de laatste reguliere vlucht van 2021. Hier in Appelscha zijn nog 38 jonge duiven meegegeven voor deze afsluitende vlucht. En dan...

Dan gaan we nog deelnemen aan de taartvluchten. Per weekend wordt bekeken of de duiven meegaan. Als er slecht weer wordt voorspeld voor de zaterdag gaan ze niet mee. Heb nl een aantal slechte ervaringen op dat gebied als het gaat om deze vluchten.

En dan? Dan ga ik verhuizen en ik heb nog geen idee wat ik ga doen. De jonge duiven van dit jaar gaan in ieder geval mee. Faciliteiten op mijn nieuwe stek heb ik nog niet, dus dat wordt al een uitdaging. Zoals het nu lijkt komt daar in ieder geval een beschaafd hok voor de komende maanden. Gekweekt wordt er niet komende winter maanden, dat staat vast. En of er een serieus hok komt voor de wedvluchten. De kans is 50%. Het wordt een hele investering en op dit moment weet ik niet of ik daar nog aan ga beginnen. Afwachten dus en kijken hoe het mij op mijn nieuwe stek bevalt en of ik er nog zin in heb. Duiven blijven er wel hoor. Ook al is het voor de hobby en gezelligheid rond huis.

Tevens besloten te stoppen met deze site. Per 1 januari 2022 gaat de stekker er uit. Zie weinig tot geen toegevoegde waarde meer aan dit gebeuren en om de zaken goed bij te houden ben je veel tijd kwijt. Die wil ik beter besteden.

 

< Terug