Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Orange deel 2.
13-7-2013
 
Gisteravond geen duiven door in sector vier...

Gisteravond geen duiven door in sector vier. In sector drie wel vier duiven waarvan de laatste rond 23.00 uur is gevallen. Het is hier (05.00 uur) donker en zwaar bewolkt. Ik heb net even op de site van de KNMI gekeken en er zijn regio's in Nederland met slecht zicht en wat mij opviel is dat er in het midden van het land plaatsen zijn met temperaturen van acht graden terwijl het hier veertien graden is. Zo zie je maar weer, klein landje met grote verschillen. Ik heb geen idee hoe laat ik de duiven moet verwachten. Gewoon afwachten dus.

Aankomsten:

11.16.35 uur. Terwijl ik boven op de ladder sta om de goten te verven hoor ik een duif fladderen. Het is mijn aangewezen duif (Miriam) die op de klep valt. Knap werk weer van deze dame. Vier keer mee en voor de vierde keer prijs. Zie foto onder.

12.08 uur nummer twee. Inmiddels vier duiven gemeld in het NIC. 

12.13 uur nummer drie.

14.19 uur nummer vier. Inmiddels negen duiven in het NIC gemeld.

18.26 uur nummer vijf. 

20.16 uur nummer zes. 

In het NIC is het plaats 3, 4, 5 en 11 geworden. Er waren nog niet genoeg prijsduiven (1 op 3) maar er is besloten om niet door te klokken. Ik vond het een prachtige vlucht die wel erg zwaar was. Er moeten nog zeven duiven komen, maar het zou mij niet verbazen als er nog aardig wat duiven nakomen. 

< Terug