Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Inkorven Taartvlucht 2: Gennep
27-9-2013
 
Vandaag inkorven voor de tweede taartvlucht van...

Vandaag inkorven voor de tweede taartvlucht van dit jaar. De eerste taartvlucht was hier goed verlopen zonder verliezen. De duiven gaan i.v.m. de verwachting dat we te maken krijgen met oosten wind naar Gennep. Gennep is voor mijn duiven 144 kilometer.

Toch nog enkele complimenten richting de mensen die deze taartvluchten organiseren. Geweldig. Ook moderne maatregelen zoals aanpassen vluchtlijn bij oosten wind en het doorgeven van de lossingstijd via sms kan ik erg waarderen. 

Afgelopen week nog naar een bijeenkomst geweest in Noordwolde. Hier heb je als individuele liefhebber de mogelijkheid om informatie te delen met het bestuur van de afdeling. Heel goed initiatief vind ik. De opkomst was mager en dat begrijp ik dan weer niet. Maar goed, een lage opkomst maakt het wel lekker overzichtelijk en gemakkelijker om leuk met elkaar te discussiëren. 

Het valt mij op dat wij een vrij modern afdelingsbestuur hebben die ook begrijpt dat je met de tijd mee moet. Dat dit alles niet van vandaag op morgen kan begrijp ik ook wel, maar er is in ieder geval een wil. Ook wil men een oplossing voor de zondag vluchten zonder dat dit problemen oplevert voor de principiële niet zondag vliegers. Dus samen moeten we er uit komen. 

< Terug