Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

De kweek (stand van zaken na vier weken)
1-3-2014
 
Perfect. Anders kan ik het niet noemen. Het gaat tot...

Perfect. Anders kan ik het niet noemen. Het gaat tot nu toe super met de kweek. Vorige week woensdag (19 februari) de eieren van veertien kweekkoppels overgelegd naar de vliegduiven en nu precies tien dagen later zit het hele stel al weer te broeden.  Nu hopen dat het met de bevruchting ook goed zit en dan ben ik zeer tevreden. 

Voor het overige niet zo'n lekkere week gehad. Voelde mij al enkele weken niet top en had regelmatig wat lichamelijke klachten. Afgelopen woensdag(avond) ging het helemaal mis en dat had tot gevolg dat ik twee dagen vrij veel in bed heb liggen te herstellen. Nu, zaterdag, gaat het gelukkig een stuk beter alleen drink ik nog geen koffie. Ik moet er nog niet aan denken. Ook het eten valt zwaar. Na elke hap lijkt het net of ik een baksteen in mijn maag heb. Ben nog niet de oude zal ik maar zeggen. 

Komende maandag onze voorjaars vergadering van de club. Het verenigingsgebeuren begint zo langzamerhand weer en ik heb er zin in. Komend jaar maar weer lekker genieten van de duiven.

< Terug