Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Ze zijn er klaar voor.
24-8-2014
 
Vanmorgen voor de 9e keer op stap geweest...

Vanmorgen voor de 9e keer op stap geweest met de jonge garde. Losplaats was ditmaal Kampen en dat is op de kilometerteller zo'n 70 km enkele reis. In totaal zes manden meegenomen en onder een prachtige hollandse lucht (wederom) de manden 1 voor 1 gelost. De eerste mand ging open om 09.50 uur en de laatste mand om 10.10 uur. 

Om 11.00 uur kwam ik thuis en zag net de laatste koppel aan komen waaien. Op de klok was te zien dat de eerste duiven om 10.36 uur naar binnen waren gegaan. Het hele stel was om 11.00 uur compleet zodat ook deze africhtingsvlucht goed is verlopen.

Ja, wat gaan we doen komende week? Ga ik dinsdagavond inkorven voor de trainingsvlucht vanuit Zutpen of sla ik die vlucht over en ga vrijdagavond inkorven voor de eerste officiele natourvlucht vanuit Gennep? Ook inkorven op beide vluchten is nog een optie. We wachten gewoon af. De beslissing wordt pas dinsdag genomen want van belang is het weer. 

De verbouwing van de verblijven van de doffers is ook bijna klaar. Ik denk dat eind komende week het hele gebeuren klaar is en dat alles ook keurig schoon is. Ik ben er ook wel een beetje klaar mee want elke vrije minuut zit ik in het hok te klussen. Einde in zicht gelukkig.

Voor de rest kan ik zeggen dat de drukte weer volop is begonnen. De voetbal- en tenniswedstrijden van de kinderen nemen weer veel tijd in beslag en helaas vallen deze activiteiten vaak samen met de wedvluchten op zaterdag. Maar even kijken hoe we dat de komende weken oplossen. Gelukkig springt mijn broer regelmatig bij want anders was het niet meer te combineren. 

 

 

 

 

 

 

< Terug