Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Op bezoek bij Marien.
18-9-2014
 
Gisteravond met zes jonge duiven in de mand...

Gisteravond met zes jonge duiven in de mand naar dierenarts Marien geweest en net als bij bijna alle vorige bezoeken was het prima in orde. Ga zo door was wederom de laatste opmerking. Nou, dat doen we dan maar.

Ik vind zelf ook dat de jongen er beter voor staan dan enkele weken geleden. Het is een en al veer in en rond het hok. Ik dacht zelf dat ik het ergste wel had gehad, maar dat blijkt niet zo te zijn. Er zijn al een paar die weer mooi worden. Ook de mest is prima. Die was de laatste weken niet top en dat was ook de reden dat ik mij zorgen maakte. 

Ik zag overigens op internet dat Arjan Beens stopt met de duivensport. Dit is erg jammer en geeft volgens mij ook aan dat duivensport in combinatie met werk en gezin niet vol te houden is. Arjan geeft ook duidelijk aan dat m.n. het gezin aandacht te kort komt als je top wilt presteren. De inzet die hij altijd heeft getoond was ook bijzonder. Ik vond het al een wonder dat hij dat al die tijd heeft volgehouden. Nu dit. Nogmaals ik vind het jammer. Daarom gaat het hier ook anders. Ik ben best van fanatiek, maar de duivensport staat pas op plaats drie (of misschien nog wel lager).

Komend weekend staat de laatste natourvlucht van het jaar Tongeren op het programma. Voor mijn duiven 248 km. Er zullen van de 49 jongen die ik nog heb een stuk of 5 thuis blijven. 

 

 

< Terug