Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

De laatste loodjes.
8-10-2014
 
Komend weekend de laatste vlucht voor ....

Komend weekend de laatste vlucht voor mijn jonge garde. Na een aantal prachtige Taartvluchten komt het einde in zicht. Komend weekend staat Roosendaal op het programma en dat is voor mijn duiven 209 km. Of ik alle duiven (er zitten nog 48 want de enige afwezige van zaterdag kwam maandag thuis) speel is nog de vraag. Ik moet eerlijk zeggen dat er een aantal zijn die, zo lijkt het, niet zoveel zin meer hebben. De jonge duiven die een keer thuis zijn gebleven de afgelopen weken gaan in ieder geval mee. Zij moeten nog een vlucht inhalen. De uiteindelijke beslissing over hoeveel het gaan worden zaterdag neem ik vrijdagmiddag. 

Voor het overige is het vrij rustig. Nog wel. Komende weken ga ik mij storten op de productie van kweekboxen en dat is voor iemand die niet zo handig is een hele klus. Als ik eenmaal bezig ben dan vermaak ik mij wel maar nu zie ik als een berg tegen op. 

Gisteren nog een aantal broedbakken en zitjes kunnen verkopen. Die had ik over want het aantal broedbakken is teruggebracht van 40 naar 20. Nu weer aardig wat ruimte in de garage. Ook wel lekker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< Terug