Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Het gaat de goede kant op de met de gezondheid.
1-4-2015
 
Het gaat gelukkig een stuk beter vandaag...

Het gaat gelukkig een stuk beter vandaag. De afgelopen dagen was ik volledig mezelf niet. Nergens zin in en de hele dag hoofdpijn en koorts. Morgen nog iets fitter en we zijn bijna weer de oude. Voordeel is wel dat ik nu weet hoe je krab moet vangen, hout moet zagen in heuvelachtige landschappen en goud moet zoeken. Lig de hele dag Discovery te kijken. Ook dat begint te vervelen.

Met de duiven gaat het super. Ik heb ze nu zo'n twintig keer los gehad en ze trainen erg goed. Ook de doffers hebben er zin in. Dat is hier altijd een groot probeem maar tot nu toe geen klagen. Ik laat ze los en dan zijn ze minimaal een  kwartier volledig uit zicht. Daarna komen ze een paar keer over het huis heen vliegen met een noodgang en weer enkele minuten uit zicht. Prachtig. Duivinnen trainen als altijd ruim een uur. Die roep ik naar beneden. Ze hoeven van mij geen twee uren te vliegen.

Wat ook heerlijk is, is de zomertijd. Geen gevlieg meer aan het eind van de middag en een vrouw met kinderen aan tafel die zitten te wachten tot jij eens tijd hebt om te eten. Hier worden de meeste activiteiten met de duiven gedaan na het eten. In alle rust jongen voeren. Heerlijk op het krukje zitten te voeren en genieten. Wie doet je wat?

< Terug