Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Elk nadeel heeft zijn voordeel.
12-5-2015
 
Het nadeel aan het niet mee kunnen...

Het nadeel aan het niet mee kunnen doen aan wedstrijden is dat je niet kunt doen waar je maanden naar toe leeft. Voordeel aan het niet mee doen aan wedstrijden is dat je heel veel andere activitieten kunt doen waar je anders niet aan toe was gekomen. Zo ook afgelopen weekend. Weer eens heerlijk kunnen mountainbiken. Op zaterdag en zondag lekker gefietst. Dat fietsen is toch wel iets wat ik mis. Ook door de week kom ik daar helaas niet aan toe. Gisteravond was het bijna 21.00 uur voordat ik alles klaar had in en rond het duivenhok. Dat is natuurlijk mijn eigen keuze maar dat ik afgelopen weekend heb genoten staat als een paal boven water.

Ook afgelopen vrijdag genoten. Hier in het dorp was een straatvoetbal toernooi voor de f, e en d pupillen uit de regio. Beide heren deden hier aan mee. De jongste (f pupil) is uiteindelijk tweede geworden met zijn team en zijn broer (e pupil) is eerste geworden op dit toernooi. Dit laatste team gaat nu door door naar de district noord kampioenschappen te Emmen. Deze kampioenschappen staan gepland voor zaterdag 13 juni. Een niet zo gunstige dag voor een duivenmelker. Leuk om te zien dat de heren zoveel plezier hebben op zo'n dag.

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/20150508_144446_6296.jpg

De uitreiking van de eerste prijs tijdens het traatvoetbal toernooi. De heren in de rode shirtjes Nick, Otto, Dano en Sylvan.

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/20150508_120503_8422.jpg

De uitreiking van de tweede prijs bij de f pupillen. In de witte shirtjes Stan, Karim, Jenne en Etienne.

< Terug