Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Geen bad nodig.
18-5-2015
 
Wat een regen. Gelukkig vinden...

Wat een regen! Gelukkig vinden de duiven het totaal geen probleem en trainen zij er prima om. Op dit moment dan ook zeer tevreden over de dames en de heren. Overigens wel een paar dames die elkaar heel leuk beginnen te vinden een aantal dagen opgesloten in de voliere. Kunnen ze even afkoelen.

Gisteren de oude vliegduiven nog even weggebracht voor een trainingsvlucht. De dames naar Meppel en de heren naar Steenwijk. Ruim twintig minuten deden zij over de terugreis. Dat kan nog wel wat sneller want in het verleden had ik wel eens dat ze in 17 minuten thuis waren. Maar goed. Ik ben tevreden en komend weekend gaan ze weer eens mee voor de punten. Daar heb ik heel erg veel zin in. Dat elke week kijken naar hoe anderen het doen is leuk maar ik mis vooral de spanning van het zelf meedoen.

Ook afgelopen weekend de jongen 1 voor 1 in de hand gehad en een nacht in de mand laten zitten. Er was een duifje bij die mocht niet blijven maar de rest zat er prima bij. Wel enkele met een luisje dus daar ook maar direct tegen gedruppeld.

Tot slot nog even van foto van de kampioen tennis van de provincie Friesland in de categorie 8/9 jaar. Het tweede jaar op rij. Hulde!

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/IMG-20150515-WA0012_8361.jpg

 

< Terug