Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Quievrain een dag later.
12-7-2015
 
Dat was een lastig vluchtje gisteren. De duiven...

Dat was een lastig vluchtje gisteren. De duiven kregen het niet cadeau. Wat opviel was dat er een paar duiven in de afdeling zijn met super hoge snelheden en dat er dan grote gaten zijn in de aankomsten. Op zich is dat wat ik graag zie. Die vijf minuten vluchtjes gaat mijn voorkeur niet naar uit.

De resultaten waren prima. Had ik gisteren niet verwacht want ik vond dat ze niet zo goed kwamen. Als later blijkt dat het bij iedereen zo gaat dan valt het uiteindelijk reuze mee.

De uitslaten:

PV Snel te Smilde

Afd 10 Rayon 1

Afd 10 Noord

Nu ons richten op het laatste weekend met de oude duiven vluchten. Het lijkt wel een soap trouwens met al dat gedoe rond Chateauroux. Afd 10 gaat volgende week naar Chateauroux, Etampes, Lorris, St. Quentin en Morlincourt. Wat je dan zeker weet is dat door al die keuzes het aantal duiven in concours laag zal zijn.

Mijn duiven gaan zoals het nu lijkt naar St. Quentin en Etampes. Deze dagfondvlucht kan ik gewoon bij de vereniging inkorven en voor Chateauroux zou ik moeten reizen naar het NIC. Splitsen was ook nog een optie maar omdat alles op dezelfde avond moet gebeuren en ik nog meer te doen heb gaat het Etampes worden (zoals het nu lijkt). Etampes 583 km overigens.

 

 

< Terug