Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Andere activiteiten.
30-9-2015
 
In de vereniging staan de zaterdagen na het seizoen...

In de vereniging staan de zaterdagen na het vliegseizoen in het teken van andere activiteiten. Afgelopen zaterdag was er een viswedstrijd met aansluitend lekkere broodjes en snert. Super leuk en door diverse leden van onze vereniging werden mooie prijzen beschikbaar gesteld. Zelf ging ik met de laatse prijs aan de haal. Deze laatste prijs bestond toch nog uit een flink aantal hamburgers en dat is mooi meegenomen. Op onderstaande foto is vriend Geert op de gevoelige plaat gezet met de eerste vis die hij heeft gevangen. Wat een knaap! Je moet goed kijken want anders zie je de vis niet eens. Maar goed, hij heeft tenminste nog iets gevangen.

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/Vissen%20Geert_9800.jpeg

Later op de dag stond er voor de beide zonen een baggerloop op het programma. Ruim vijf kilometer door de bagger rennen en hindernissen bedwingen. Prachtig dat ze zulke activitieten organiseren voor de kinderen. Ze stonken verschrikkenlijk na deze loop maar hebben dikke pret gehad.

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/Baggerloop_7227.jpeg

Even over de duiven. Komend weekend staat er wederom een taartvlucht op het programma. De bedoeling is om in Noordwolde in te korven.  Losplaats zaterdag wordt Sittard vermoed ik. Mooie afstand van 218 kilometer. Omdat er afgelopen weekend een jong is achtergebleven gaan er 32 duiven mee. Kijk er naar uit!

< Terug