Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Weinig tijd.
29-10-2015
 
Op dit moment weinig tijd voor de duiven.

Op dit moment weinig tijd voor de duiven. Op zich niet zo erg want er hoeft niet heel veel te gebeuren maar lastig is het wel. Er moet nog wat onderhoud aan het hok plaatsvinden en ook is het zo dat kleine afwijkingen bij de duiven niet opvallen. Zo loopt er een jonge doffer rond met een nat oog. Valt niet op als je alleen maar wat voer in het hok gooit. Hopen dat het tijdelijk is want op dit moment zijn de duiven meer een last dan een lust.


Het vergaderseizoen breekt ook weer aan en dat is het moment om je zegje te doen. Op internet vind je allerlei meningen van diverse liefhebbers, maar bij de vergaderingen zie je ze niet (of zeggen ze niets). Niet terecht natuurlijk. De bestuurders kunnen hun werkzaamheden alleen maar goed doen door input van kritische leden. Dus schreewen vanaf de zijlijn is m.i. te gemakkelijk.


Voor de rest wat bezig met het bijwerken van de stambomen en wat puzzelen met de kweekkoppels voor 2016. Voordat je het weet is het weer zover. Komend jaar koppel ik de duiven een aantal weken later dan vorig jaar. Toen zaten de vliegduiven iets te lang op weduwschap voor het vliegseizoen en dat is mij slecht bevallen.

 

 

 

< Terug