Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Tentoonstelling
21-12-2015
 
Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse tentoonstelling...

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse tentoonstelling te Smilde. Vrijdagavond met een achttal duiven naar het clubgebouw gereden waar alles alweer keurig klaar stond.  Zaterdagmorgen was de keuring en zaterdagmiddag de prijsuitreiking, bonnenverkoop en verloting. En druk dat het was. Blijkt elk jaar zo te zijn en dat is toch geweldig. Voor de vereniging en de vrijwilligers die dit allemaal organiseren een hele opsteker.

Zelf had ik een jaarlingdoffer met een prijs en dat is mooi meegenomen. Absolute topper van de tentoonstelling was H. Bos uit Hoogersmilde. Ik moet ook eerlijk zeggen dat die duiven er ook prachtig uitzagen.

De verloting als ook de bonnenverkoop verliepen prima. Mooie inkomsten voor de vereniging die echt nodig zijn.

Thuis ben ik inmiddels druk bezig met de selectie. Er zitten hier nog veel te veel duiven en dat is een drama. Het overzicht dreig ik te verliezen dus moet er ingegrepen worden. Nu zitten er nog zo'n 50 vliegduiven en dat zijn er volgende week nog 32. Ook moeten er nog een aantal kweekduiven uit. Als het aantal weer behapbaar is dan geeft dat bij mij altijd een goed gevoel. Lekker de boel op orde.

Op Duiven.net staat nog een bon van mij te koop. Deze heb ik geschonken aan de Fondclub Noord Nederland. Deze bon kan tot 29 december 22.00 uur worden ingezet. Bon 26. Zie onderstaande link.

Bonnenverkoop Fonclub Noord Nederland

 

 

 

< Terug