Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Kijkdag Koopman.
10-1-2016
 
Afgelopen vrijdag met...

Afgelopen vrijdag met Geert Dijkstra en Harm van Dijk naar de kijkdag van Koopman te Ermerveen geweest. Wat een drukte daar. Het was nog drukker dan vorig jaar en volgens mij komt dat door de perfecte organisatie en het gastvrije ontvangst aldaar. Elk jaar is het weer genieten van de prachtige accommodatie en topduiven die daar zitten. Gerard en zijn medewerkers nemen ook alle tijd om met iedereen een praatje te maken. Ten slotte is de catering ook nog eens top dus al met al een prachtige middag.

Vrijdagavond nog even de ringen van 2016 gehaald. Ook op de duivenclub te Smilde was het weer bere gezellig met een hapje en een drankje. Het is misschien niet zo'n grote vereniging maar met een klein aantal gezellige mensen is het goed vertoeven.

Dan nog even over de duiven. De vliegduiven afgelopen weekend een aantal dagen (voor)gekoppeld. Even een partner en een broedbak laten uitzoeken. Volgend weekend laat ik ze weer een paar dagen samen en dan gaat het definitieve koppelen in het weekend van 23/24 januari plaatsvinden.

 

 

 

< Terug