Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Toch weer gescheiden dagfond programma afdeling 10.
5-3-2016
 
Gisteravond tijdens de voorjaarsvergadering...

Gisteravond tijdens de voorjaarsvergadering van afdeling 10 is het besluit dat vorige maand is genomen voor een gezamenlijk dagfond programma voor noord en zuid teruggedraaid. In februari was er een kleine meerderheid voor het samenvoegen, nu was er een kleine meerderheid voor aparte lossingen.

Zoals het bestuur van afdeling 10 aangaf is dit natuurlijk geen prettige situatie en zij gaven dan ook aan dat zij niet hopen dat elke vergadering dit onderwerp ter stemming wordt aangeboden. De verhouding voor- en tegenstanders ligt zo dicht bij elkaar dat het niet ondenkbaar is dat de uitkomst steeds anders is dan de vorige keer.

Op eigen hok. Hier nog steeds geen duiven los gehad. Komende week hoop ik de dames en de heren een paar keer los te kunnen laten. Gisteren de kleppen weer gereed gemaakt voor het seizoen. Met de kweek gaat het nu wel goed. De tweede ronde van de kwekers was een stuk beter dan de eerste. Vrijwel geen onbevruchte eieren. Afgelopen dagen overigens erg veel jongen moeten ringen. Volgens mij staat de teller inmiddels op 45 en dan moet de tweede ronde nog komen. Houdt dus in dat ik dit jaar veel meer jongen kweek dan de afgelopen jaren. Maar even kijken hoe mij dit gaat bevallen.

 

 

 

< Terug