Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Deurne. Een dag later.
17-4-2016
 
Dat was niet best. Zo zie je maar...

Dat was niet best. Zo zie je maar weer. De ene week vlieg je bij de eersten in het rayon en een week later is het bagger. Gelukkig wel alle duiven vrij vlot thuis dus ook iets positiefs te melden.

Dan de uitslagen. In onze vereniging was het Dick Vos die met de bloemen naar huis ging. Knap werk van deze hardwerkende liefhebber. Met maar vier duifjes mee en dan de eerste prijs pakken verdient respect. Ook had Dick, samen met Jan Blomsma, het hoogste prijspercentage. Beide liefhebbers hadden twee van de vier duiven in de prijzen. Gefeliciteerd! Overigens wederom geen overheersing van bepaalde liefhebbers binnen onze vereniging. De eerste vijf plaatsen werden bezet door vijf verschillende liefhebbers. Dan is natuurlijk het mooiste wat er is. Elke week strijd en spanning wie de eerste plaats pakt.

Uitslag PV Snel te Smilde

Dan Rayon 1 afdeling 10. Hier gaan de bloemen naar de heer Meijer uit Eenrum. Ik ken deze liefhebber niet persoonlijk, maar zie zijn naam wel regelmatig bij de eersten staan. Ook in Rayon 1 maar liefst zes verschillende liefhebbers bij de eerse tien. Als ik mij niet vergis, dan is het hoogste prijspercentage voor de Combinatie Kroese Helmholt. In totaal 13 van de 20 in de prijzen.

Uitslag Rayon 1 Afdeling 10

Tot slot wil ik nog even kwijt dat het toch jammer is dat wij niet samen met afdeling 11 hebben gelost. Als je toch op dezelfde losplaats staat en de duiven allemaal naar het noorden moeten, dan is het toch prachtig dat je ruim 30.000 duiven tegelijkertijd kunt lossen. Prachtig concours en mooie spreiding. Wat kan daar op tegen zijn.

 

< Terug