Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Resultaten laatste natour vlucht.
18-9-2016
 
Gisteren een lastige vlucht gehad vanuit...

Gisteren een lastige vlucht gehad vanuit Tilburg. Lage snelheden als je kijkt naar afdeling 11 en afdeling 10 zuid die beide in Duffel stonden. Zoals ook aangegven op twitter was het vertrek in Tilburg matig en dat was te merken. Dan is het helemaal mooi dat om 17.00 uur alle 47 jonge duiven weer op appel zijn. Die hebben weer veel ervaring opgedaan.

Dan de resultaten. In de vereniging tegen 190 prijsduiven een mooie tweede plaats. Dit duifje heeft op de tweede natour vlucht een 1e gevlogen in de vereniging (en in het rayon). Een talentje mag ik aannemen.

De eerste plaats gaan naar Bert Ploeg. Super gedaan. De derde plaats gaat naar John Breuer. De man die elke vlucht heeft meegedaan dit jaar. Nooit zeurt over zijn duiven en veel plezier beleeft aan de hobby.

Uitslag PV Snel te Smilde

In totaal 23 van de 47 duiven in de prijzen is prima.

In rayon 1 was er een mooie vijfde plaats. Ook hier gaat de eerste plaats naar Bert Ploeg. Helaas niet zoveel duiven meer in concours.

Uitslag Rayon 1 afdeling 10

Over het algemeen zeer tevreden over de afgelopen vijf natour vluchten. Met 55 jongen begonnen en de tour kunnen afsluiten met nog 48 jongen. Vier zijn er achtergebleven, één is bij huis verdwenen en twee zijn uitgeselecteerd.

Nu gaan we verder op de taartvluchten. Zijn over het algemeen prachtige vluchten. Er staan nog vier op het programma en als het weer blijft meewerken gaan we aan alle vier de vluchten meedoen.

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/Tilburg%2017%20septemer%20%202016_6856.png

 

 

< Terug