Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Website.
20-12-2016
 
De afgelopen weken vrijwel geen tijd...

De afgelopen weken vrijwel geen tijd gehad om mijn website bij te werken. Niet normaal zo druk was het. Niet alleen met het werk, maar ook de weekenden waren overvol. Vooral veel aan het rondreizen geweest met de kinderen. Mountainbiken (sport van zoon Otto tijdens de winterstop van het voetbal), Tennis (zoon Etienne 4e van Friesland uiteindelijk) en hardlopen (zoon Etienne Fries kampioen cross). Kost ontzettend veel tijd, maar dat heb ik er wel voor over. Duiven komen op plek 6 ofzo. Ergens achteraan. Hieronder vind je een aantal foto's van de heren.

Voor de rest ook nog wat aan het duivengebeuren gedaan. Het hok is aangepast. M.n. aan de afdelingen van de doffers is e.e.a. aangepast. Hokken zijn kleiner geworden en zijn nu gelijk aan die van de duivinnen. Ook zijn alle duiven geent tegen paramyxo. Dit jaar geen paratyfus kuur. Marien gaf aan dat dit geen enkele zin heeft en dat advies volg ik dit jaar maar eens. Vandaag tot slot nog een selectieronde gehouden. Het aantal duiven wat hier op moment nog huist staat inmiddels op 108. Zijn er nog te veel, maar als je ziet hoeveel er vorige maand nog rondliepen dan gaat het de goede kant op.

Afgelopen weekend ook nog naar een tweetal duivenacitivieiten geweest. De Tentoonstelling  te Smilde waar ik zelfs nog een eerste prijs heb gewonnen (mijn duif bedoel ik) en een duivenkeuring  (Jos Evers) te Oosterwolde. Groot cultuurverschil tussen deze twee verenigingen heb ik ervaren. Beide verenigingen hadden ook nog een bonnenverkoop. Grote bedragen m.n. in Oosterwolde voor de bonnen. Leuke inkomsten voor de verenigingen en dat is mooi meegenomen.

.http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/IMG_1052_8034.JPG

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/IMG_1054_1192.JPG

http://www.duivensites.nl/marcelvanzanden/content/IMG_0887_300.JPG

< Terug