Regelmatig ga ik hier nieuws brengen over het reilen en zeilen in en rond het hok.

Nieuws

Klik voor meer op een nieuwsbericht.

Goed nieuws.
11-3-2017
 
Vanmorgen kreeg ik te horen dat...

Vanmorgen kreeg ik te horen dat er gisteravond tijdens de voorjaarsvergadering van afdeling 10 wederom is gestemd over de dagfond vluchten van afdeling 10. De uitkomst van deze stemming is positief. Noord en zuid gaat weer gezamenlijk vliegen op deze prachtige vluchten. Een goede stap wat mij betreft. Meer dan 8.000 duiven in concours is iets wat nu nog kan.

Wat men nu ook direct moet doorvoeren is het gezamenlijk lossen met afdeling 11. Meer dan 16.000 duiven in concours. Dat is toch super. Wie kan daar tegen zijn.

Minder leuk om te horen was dat het afdelingsbestuur is afgetreden wat wederom pleit voor het snel doorvoeren van de nieuwe organisatie structuur zoals het NPO voor ogen heeft. Geen individuele belangen, maar het algemene belang waarbij de sport centraal staat.

Op eigen hok. Hier is het nog rustig om het hok. De duiven komen nog niet los, maar hier komt eind deze week verandering in. Vandaag tussen de voetbal, volleybal en tenniswedstrijden door nog wat onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren aan het hok. Was het prachtig weer voor. De eerste jongen zijn inmiddels op de grond gezet en de broedbakken worden op half gezet. Tevens de hokken een beetje aan het verduisteren omdat ik de duiven wat later in het seizoen wil laten pieken.

Afgelopen week de duiven ook nog even laten nakijken bij de heer Marien. Met de zin: ''ga zo door", ben ik tevreden weer naar huis gegaan.

 

 

 

 

< Terug